Optie 1 : " Hét interactieve Quiz-programma  "

Ben Brand heeft een bijzonder concept ontwikkeld, "May I Have Your Vote Please". Een spelprogramma waar uw gasten interactief aan kunnen deelnemen. Dit interactieve programma zal nog meer dynamiek aan uw bijeenkomst geven ! Met een wedstrijdelement zorgt Ben ervoor dat het publiek op het puntje van zijn stoel zit en op een leuke manier de spanning bij de deelnemers opvoert! Voorheen werd dit spel gespeeld met stemkastjes. Maar in deze moderne tijd kan het eenvoudiger en voordeliger. De deelnemers spelen met hun eigen mobiele telefoon. 

 

Hoe werkt het precies ?

Aan de hand van vragen en filmpjes moeten de deelnemers in 8 seconden bedenktijd het juiste antwoord intoetsen. De deelnemer moet alvorens hij/zij de antwoorden gaat intoetsen eerst het woord SPELER intoetsen, gevolgd door een spatie.
Daarna heeft de deelnemer een keuze tussen antwoord A, B of C. De reeks antwoorden komen achter het woord SPELER in één lange rij te staan. Aan het eind van het spelprogramma geeft de presentator het sein om alle antwoorden te sms-en naar 2255. Dit zijn de normale sms-kosten van de gebruiker. Er zijn dus géén extra kosten voor uw gasten aan dit spel verbonden. Het kost de deelnemers dan ook maar een klein bedrag om aan het spel deel te nemen en eventueel een mooie prijs te winnen.
Iedere deelnemer ontvangt direct daarna een gratis sms terug met het aantal juiste en onjuiste antwoorden. Vervolgens kunnen we op het beeldscherm zien welke sms-ers het best hebben gescoord. Het aantal goede antwoorden en de snelheid van de sms is daarbij van essentieel belang. Vervolgens belt de presentator in het programma de winnende deelnemer. De winnaar mag dan richting het podium komen om de prijs in ontvangst te nemen. De opdrachtgever dient zelf voor de prijs te zorgen.

                                                              

Bijzonderheden

Op de locatie dient een goede en betrouwbare internetverbinding aanwezig te zijn. Het liefst via de kabel, maar WiFi is ook mogelijk. Op locaties waar dat niet mogelijk is kan eventueel ook gebruik gemaakt worden van een zogenaamde dongel. De internetverbinding is noodzakelijk voor de uiteindelijke weergave van de best spelende deelnemers.

Het interactieve quiz-programma "May I Have Your Votes PLease" is leverbaar als standaard spelprogramma. Maar er bestaat ook de mogelijkheid om het programma aan te passen met vragen en filmpjes over uw bedrijf, organisatie of instelling. Met andere woorden, een door u gewenst op maat gemaakt spelprogramma.

Het is ook mogelijk om het spel te spelen met de welbekende draadloze stemkastjes.

 

Duur van het spelprogramma   : 45 minuten
Aantal deelnemers   : 100 ( boven de 100 is meerprijs )

 Optie 2 : " Interaction Vote " 

Tijdens een interview of seminar is het mogelijk om aan uw publiek een open reactie te vragen. Dit kan d.m.v. het versturen van een sms, email of Twitter. Uw gasten worden zo in de gelegenheid gesteld om een anoniem dialoog aan te gaan met de spreker op het podium. Via een beeldweergave bent u gegarandeerd van zowel een inhoudelijke als een levendige discussie.

 

Weet wat er leeft !

Het is niet altijd even duidelijk of het verhaal van de spreker duidelijk overkomt. Dat is op het gezicht van de gasten niet altijd af te lezen. De gasten kunnen nu door middel van hun eigen telefoon, via sms, email of Twitter reageren. Daardoor voelen zij zich meer betrokken bij de thematiek.

 

Het filteren van de berichten

Bij het insturen van berichten kan worden bepaald welke reacties wel of niet op het scherm getoond worden. Op een zogenaamd “moderator panel”, komen alle reacties binnen en kan gekozen worden welke reacties getoond gaan worden. Op die manier kunnen reacties gefilterd worden, en de hoeveelheid ervan gemanaged. Zo worden alleen de meest waardevolle reacties getoond en kan er optimaal ingespeeld worden op de groepsdynamiek.

 

Bijzonderheden

Op de locatie dient een goede en betrouwbare internetverbinding aanwezig te zijn. Het liefst via de kabel, maar WiFi is ook mogelijk. Op locaties waar dat niet mogelijk is kan eventueel ook gebruik gemaakt worden van een zogenaamde dongel. Deze internetverbinding is noodzakelijk voor de uiteindelijke weergave van de best spelende deelnemers.

 

Voordelen

•   Creëer nog meer betrokkenheid met uw publiek
•   Kom te weten wat uw publiek echt vindt en bezighoudt
•   Bespreek meer vragen in kortere tijd (geen rij voor de interruptie -microfoon)
•   Speel met groepsdynamiek
•   Bepaal samen de koers van het gesprek
•   Gebruik de waardevolle output ook na afloop van uw bijeenkomst