PRIJS JE RIJK

 

Sinds kort presenteert Ben Brand voor ITB Entertainment Group BV het populaire spel  " Prijs Je Rijk ".

Dit programma  werd  van 1986 t/m 1988 uitgezonden door de AVRO, met Fred Oster als presentator. Van 1989 tot 1995 werd " Prijs Je Rijk " in een nieuw jasje gestoken. Onder de naam " Prijzenslag " presenteerde Hans Kazan deze vernieuwde versie voor RTL-4. Van 2002 t/m 2004 werd " Prijs Je Rijk " wederom omgedoopt, dit keer onder de titel "Cash & Carlo"  met als presentator Carlo Boszhard.  Het programma blijft succesvol op de Nederlandse buis, want onlangs was het programma in een vierde versie te zien bij SBS-6. "Prijs Je Rijk" werd weer uitgezonden, maar dit keer onder de originele naam " The Price is Right ", met als presentator Eddy Zoëy . Tegenwoordig gaat de show op locatie om het spel in winkelcentra, op braderïeën en tijdens evenementen te spelen.

 

In een 4-tal interactieve shows worden kandidaten uit het publiek uitgedaagd om de verkoopprijzen van producten te raden. De beste spelers worden daarna uitgenodigd om aan diverse spellen mee te doen. Zij kunnen originele prijzen winnen die beschikbaar zijn gesteld door b.v de winkeliers van een winkelcentrum of deelnemers aan een braderie.

Kennis over verkoopprijzen van de meest uiteenlopende producten kan kandidaten op het podium veel prijzen opleveren. Per show zullen vier verschillende kandidaten hun geluk beproeven. Onder tijdsdruk en met verschillende moeilijkheidsgradaties spelen zij het spel.

De kandidaten maken door aan het prijzenrad te draaien, kans om in de finale mee te spelen. De formule is simpel maar doeltreffend. Iedereen, in het winkelcentrum of tijdens de braderie, denkt het bij dit spel beter te weten en dat levert een geweldige dynamiek op. Niet meespelen is geen optie. De prijzen waarvoor op het podium gespeeld wordt zijn grandioos, waardoor de spanning om te snijden is. Kortom; amusement zoals het oorspronkelijk is bedoeld.

 

" Prijs Je Rijk " is exclusief te boeken bij ITB entertainment Group BV. Kijk voor meer informatie op de site : http://www.itb-entertainment.nl of op www.prijsjerijk.eu

Telefonisch kunt u ook contact opnemen met :

ITB Entertainment Group BV

073-6440773